Remote Support

C3ict officieel Acronis Authorized Partner.

Vandaag ontvingen wij onze goedkeuring als Acronis Authorized Partner. We zetten Acronis al enige tijd met succes in, voor het maken van backups voor werkplek en serveromgevingen. Dit zowel fysiek als virtueel.

Nu is het officieel en kunnen we onze klanten technische ondersteuning bieden samen met Acronis Premium Support.

Acronis gegevensbescherming

Acronis is een toonaangevende leverancier van gebruiksvriendelijke producten voor herstel en gegevensbescherming in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Acronis-producten helpen ondernemingen van elke omvang bij het vereenvoudigen en automatiseren van back-up en herstelprocessen, zoals het beheer van pc’s, laptops, workstations en servers op verschillende geografische locaties. De herstel-, installatie- en migratiesoftware van Acronis, beschermt digitale informatie van gebruikers, waarborgt de bedrijfscontinuïteit en vermindert de downtime. Acronis-software wordt verkocht in ruim 90 landen en is verkrijgbaar in 14 talen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?