Remote Support

C3ict heeft de oplossing voor Winkelen op afspraak

Winkelen op afspraak wordt vanaf 3 maart mogelijk. Dat komt bovenop de mogelijkheid om te bestellen en iets via click and collect aan te schaffen.

Winkeliers mogen klanten ontvangen die zich minimaal vier uur van tevoren hebben aangemeld. Per verdieping mogen maximaal twee klanten binnen. Een bezoek duurt minimaal tien minuten, om te voorkomen dat er contact is tussen klanten die elkaar snel afwisselen, zegt de Rijksoverheid.

Hoe gaan de winkeliers dit technisch toepassen?
Om deze zorg uit handen te nemen van de winkeliers kan C3ict een online bookings module beschikbaar maken voor de winkelier. Deze is gekoppeld aan office365 en plant meteen de afspraken in de agenda. Je kunt aangeven welke tijd vakken er een afspraak gemaakt mag worden, hoeveel tijd er tussen 2 afspraken moet zitten.

Bekijk hier onze demo winkel

 

Offerte of meer informatie nodig?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?