Office gebruiken in de Cloud of lokaal op de pc

Microsoft biedt met Office 365 de vertrouwdheid en kracht van het Microsoft Office pakket in combinatie met de flexibiliteit van de cloud. Bekende Office producten als Outlook, Word, Excel en PowerPoint zijn beschikbaar in de cloud, maar ook SharePoint maakt deel uit van Office 365. Hierdoor heb je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang tot alle documenten. Je kunt dus direct aan het werk, waar en wanneer je wilt. Met Office 365 zijn werknemers in staat om direct te reageren op klanten en collega’s, doordat ze de juiste en meest actuele kennis kunnen raadplegen.

Office gebruiken in de Cloud
Office 365 wordt gehost op de servers van Microsoft. Mede dankzij de grote schaal waarop zij werken, is een hoog veiligheidsniveau en hoge beschikbaarheid gegarandeerd. Je hoeft geen duur Office pakket aan te schaffen en je hoeft je geen zorgen te maken over updates voor software of hardware. Systeemupdates worden na uitvoerig testen en met tijdige aankondiging direct doorgevoerd in Office 365. Daardoor werk je altijd met de beste en nieuwste functionaliteiten zonder dat je je bezig hoeft te houden met software-installaties. Een internetverbinding is vereist.

Office gebruiken in de Cloud en lokaal op uw computer
Office 365 kan ook de bureaubladversie van Office hebben. Een van de voordelen van de bureaubladversie van Office-programma’s is dat u offline kunt werken. Bovendien wordt al uw werk automatisch gesynchroniseerd wanneer u de volgende keer verbinding maakt met internet. Zo weet u zeker dat uw documenten altijd up-to-date zijn. De bureaubladversie van Office wordt ook automatisch bijgewerkt wanneer u verbinding maakt met internet. Dit betekent dat u altijd met de nieuwste versie van de programma’s kunt werken.

Heeft u al een versie van Office gekocht in het verleden
Dan kunt u beter gebruik maken van Hosted Exchange Online. Zie hier de mogelijkheden.

365_tumb1

Uw Office overal bij de hand

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (en altijd de meest recente versie) kunt u vanaf uw pc/Mac, iPad®, tablet of telefoon gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen. Office 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersoonsgegevens in realtime op de verschillende apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.

De vrijheid om overal te werken

Kies voor de vrijheid om te leven en te werken op een manier die het best is voor zowel teams als personen. De zakelijke gebruiker van vandaag wil een meer intuïtieve technologie, ononderbroken services en de vrijheid om te werken waar en wanneer dat nodig is. Met behulp van Office 365 is de locatie niet meer belangrijk; uw werknemers kunnen nu zelf bepalen hoe en waar ze willen werken.

Verbonden mensen zijn productieve mensen
Office 365 houdt mensen verbonden met elkaar, met documenten en met gegevens. Intuïtieve hulpmiddelen voor onlinevergaderingen, bestandsopslag en het delen van bestanden, maken het gemakkelijk om waar en wanneer u wilt verbinding te maken en samen te werken met collega’s.

365_tumb2

Abonnementsvorm en tarieven

Afhankelijk van de functionaliteiten die je wilt gebruiken binnen het Office 365 pakket, variëren de kosten van 3,80 tot 20 euro per gebruiker per maand. Voor non-profits, overheids- en onderwijsinstellingen zijn er gereduceerde tarieven of wordt het zelfs volledig gratis aangeboden. We helpen u graag de juiste abonnementsvorm te kiezen die past bij de organisatie.

365_2022_1
365_2022_2
365_2022_3

Abonnementsvorm en tarieven

Afhankelijk van de functionaliteiten die je wilt gebruiken binnen het Office 365 pakket, variëren de kosten van 3,80 tot 20 euro per gebruiker per maand. Voor non-profits, overheids- en onderwijsinstellingen zijn er gereduceerde tarieven of wordt het zelfs volledig gratis aangeboden. We helpen u graag de juiste abonnementsvorm te kiezen die past bij de organisatie.

365_2022

Vanaf 1 oktober 2019 mogen wij ons Microsoft Cloud solutions Provider noemen.

Silver-Small-and-Midmarket-Cloud-Solutions