Remote Support

Zilveren status behaald!

Sinds oktober 2019 zijn wij officieel Microsoft Silver Small en Midmarket Cloud Solutions Partner. Een certificering die alleen wordt toegekend aan partners met een uiterst hoog kennisniveau en bewezen ervaring met Microsoft Cloud Solutions. Partners met een zilveren status behoren tot de top 5% van Microsoft Partners en voldoen aan de laatste kwaliteitseisen voor advisering en begeleiding in de overstap naar Office 365. Naast een garantie van kennis en vaardigheden biedt het voor u als klant ook voordelen op het gebied van efficiëntie en kostenbeheersing. Meer weten over Microsoft Office 365? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor Office365 of online backup voor Office365 aanschaffen? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?