Remote Support

Met ingang van 1 maart 2022 voert Microsoft een aantal prijsverhogingen door. Deze omvatten de eerste substantiële kostenupdate van Office 365 sinds de lancering van 10 jaar geleden.

2022 zal Microsoft verschillende prijsverhogingen doorvoeren, denk aan producten als: Microsoft 365 Business (Basic en Premium), Office 365 (E1, E3, en E5), en nog een aantal niet nader te benoemen producten.

Organisaties die niet meer zonder bovengenoemde producten kunnen, moeten rekening houden met een prijsstijging per 1 maart 2022. In het overzicht hieronder vindt u voor nu alle bekende prijswijzigingen die in 2022 zullen plaatsvinden.

Wat betekent de nieuwe prijsverhoging voor u?

De onlangs aangekondigd prijsverhogingen gelden voor de volgende producten:

office365-nieuwe prijzen
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?