Krijgt u veel spam in uw mailbox?

Van alle e-mail berichten die tegenwoordig worden verzonden, bestaat ca. 96% uit spam. Spam is niet alleen vervelend, maar kost bovendien geld omdat het de productiviteit en u en uw medewerkers tegengaat. Tevens is er een sterke opkomst van de zogenaamde Ransomeware mails die bij openen een virus op uw computer installeren. De Premium scanner filtert deze eruit voordat deze uw mailbox bereiken.

De Premium scanner is zo afgesteld dat 99,9% van alle spam wordt weggefilterd zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. De spamfilter wordt voor jouw domeinnaam geactiveerd en zal meteen zijn werk doen op alle e-mailadressen die op deze domeinnaam actief zijn.

Heeft u een eigen exchange/mail server dan bent u al voor enkele euro’s p/m spamvrij via onze Premium scanner.

web_soam

De mogelijkheden

Inkomende filtering

Beveilig uw netwerk tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen. Onze spamfilter past haar gepatenteerde zelf-lerende slimme technologieën toe om spam te elimineren vóórdat het uw netwerk bereikt.

Uitgaande filtering

Voorkom IP blacklisting, Bescherm uw merk en infrastructuur, Voorkom hoge boetes. Nationale wetgevende en controlerende organisaties mogen organisaties hoge boetes opleggen voor het versturen van ongewenste e-mail.

E-Mailarchivering

Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt! Het ontbreken van e-mailarchivering kan leiden tot juridische problemen, hoge boetes, het verliezen van rechtszaken en een beschadigde reputatie.