SentinelOne Singularity

SentinelOne Singularity is een endpointbeveiligingsplatform (EPP) dat kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om cyberaanvallen te voorkomen, detecteren en erop te reageren. Het is een uitgebreide oplossing die een verscheidenheid aan functies biedt, zoals:

Preventie van bedreigingen vóór uitvoering: SentinelOne Singularity gebruikt AI om bestanden en toepassingen te analyseren voordat ze worden uitgevoerd om schadelijke inhoud te identificeren en te blokkeren. Dit kan helpen om aanvallen te voorkomen dat ze ooit endpoints bereiken.

Endpoint detection and response (EDR): SentinelOne Singularity monitort endpoints continu op tekenen van compromittering. Als een bedreiging wordt gedetecteerd, kan het platform automatisch actie ondernemen om de aanval te herstellen.

IoT-beveiliging: SentinelOne Singularity kan IoT-apparaten beschermen tegen een verscheidenheid aan bedreigingen.

Cloudbeveiliging: SentinelOne Singularity kan cloudworkloads beschermen tegen een verscheidenheid aan bedreigingen.

SentinelOne Singularity is een krachtig en effectief EPP dat organisaties kan helpen hun endpoints te beschermen tegen een breed scala aan cyberaanvallen. Het is een populaire keuze voor organisaties van alle groottes, waaronder veel Fortune 500-bedrijven.

web_sentinelone

Wij bewaken uw Endpoint Security

Wanneer u een Endpoint Security heeft aangeschaft bij C3, dan bewaken wij uw product door periodiek te controleren of uw installatie 100% goed functioneert en up-to-date is.

SentinelOne ransomware rollback

Ransomeware rollback is een functie in sommige geavanceerde XDR-oplossingen waarmee organisaties hun versleutelde bestanden kunnen herstellen naar een staat van vóór de aanval, waardoor de effecten van een ransomware-aanval effectief worden teruggedraaid. Dit wordt bereikt door geavanceerde technologieën zoals continue gegevensbescherming, gedragsanalyse en machine learning te gebruiken om wijzigingen in bestanden in de loop van de tijd te monitoren en vast te leggen. Bij een ransomware-aanval kan de XDR-oplossing de getroffen bestanden snel terugzetten naar hun oorspronkelijke staat voordat de versleuteling plaatsvindt.

Belangrijke voordelen van Ransomware Rollback

  • Rapid Recovery– Ransomware rollback stelt organisaties in staat om hun bestanden snel te herstellen en normale bedrijfsvoering te hervatten, downtime te minimaliseren en de financiële impact van de aanval te verminderen.
  • Kosten besparing – Door gebruik te maken van ransomware-terugdraaiing kunnen organisaties voorkomen dat ze het losgeld betalen dat door de aanvallers wordt geëist, wat vaak een aanzienlijke kostenpost kan zijn.
  • Data Preservation – Ransomware rollback zorgt ervoor dat waardevolle gegevens niet verloren gaan of worden gecompromitteerd in geval van een aanval, waardoor de integriteit en vertrouwelijkheid van gevoelige informatie wordt gehandhaafd.
  • Verbeterde cyberweerbaarheid – De mogelijkheid om snel en efficiënt te herstellen van ransomware-aanvallen draagt bij aan de algehele cyberweerbaarheid van een organisatie, waardoor deze beter is voorbereid op toekomstige bedreigingen.

SentinelOne producten

sentinelone_overview