Sinds 1989, al meer dan 30 jaar, levert C3 ict

hoogwaardige IT-Oplossingen en VoIP in regio Helmond

kantoor_urmond_2

C3 ict | Cremers Computer Company levert al meer dan 30 jaar hoogwaardige IT-oplossingen. Naast het leveren, installeren en beheren van netwerken, computerapparatuur en systemen biedt Cremers Computer Company ook webdesign, hosting, VoIP en beveiliging. Uw partner voor uw gehele offline en online IT-omgeving.

Contiuniteit en veiligheid in uw IT-omgeving zijn wellicht de belangrijkste pijlers waar een ICT-dienstverlener zorg voor dient te dragen. Want in een wereld waarin een paperless office de standaard is geworden, is een goed werkende en beveiligde on -en offline omgeving van cruciaal belang. De wetgeving omtrent de beveiliging van data en de privacy van persoonsgegevens stuurt ons naar een professionele aanpak: systeembeheer op maat!

Kwaliteit en kennis zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met bijna elke ICT-dienstverlener, service daarentegen is een begrip met vele verschillende gradaties en interpretaties. In tegenstelling tot 99% van de andere ICT-bedrijven (waarbij een minimale reactietijd van 2 uur de norm is), reageert C3 vrijwel altijd direct op uw storingsmelding of ander probleem en streeft hierbij naar een directe oplossing. Ook wanneer u geen servicecontract heeft.

T: 046 - 4851311 / 0493 - 22 10 60
E: [email protected]
KvK: 14042363
BTW: NL158960105B01
IBAN: NL37RABO0104962313

logo_C3

Bezoek/postadres 
Brabant: Sluisstraat 6, 5712 BG Someren-eind
Limburg: Urmond ( enkel op afspraak )
Openingstijden: Ma t/m Vr van 9:00-17:00
Weekend gesloten ( m.u.v. 24/7 uur support klanten )

Verder dan ICT

Vele ondernemingen, en wellicht die van u ook, werken met diverse partijen met betrekking tot hun online en offline omgeving, zoals beveiliging, Cloud, ICT, telefonie, webdesign, mailhosting et cetera. Naast het feit dat de samenwerking tussen deze diverse partijen veel tijd kost qua coördinatie, kost het ook nog eens extra geld en worden gemaakte fouten en problemen vaak op een ander doorgeschoven, zonder dat u daadwerkelijk wordt geholpen. Cremers Computers beheert uw gehele netwerkomgeving en meer, zodat alles goed op elkaar wordt afgestemd en wijzigingen geen negatieve invloed meer op elkaar hebben. Dat bespaart u dus kosten, tijd en waarschijnlijk een hoop frustratie.

Begrijpelijke taal

Niets is zo vervelend dan tegen problemen aanlopen en deze vervolgens maar half uitgelegd te krijgen. Een systeem moet makkelijk mee te werken zijn en u vooral ondersteuning bieden, in plaats van meer vragen op te roepen. Wij informeren en adviseren u op een duidelijke manier en in een begrijpelijke taal, zodat u zelf makkelijk uit te voeten kunt en problemen in de toekomst zelfs voor een groot deel voorkomen kunnen worden.

Aan huis

Naast de zakelijke markt bedient C3 ook particulieren. Denk aan een volledig geïntegreerde thuiswerkplek, reparatie van uw privé PC/laptop, verbeterd WiFi netwerk, camerabeveiliging, inkoop van producten en meer.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Geschiedenis

Het familiebedrijf C3 ICT vindt zijn oorsprong in 1989. Toen nog CCS: Cremers Computers Supplies, onder leiding van Math Cremers, en verkocht, zoals de naam al doet vermoeden, toebehoren voor computers en kantoor. Inktlinten, papier, de inmiddels uitgestorven diskette, maar ook computermeubilair, kantoormeubelen en kantoorartikelen. Al snel groeide CCS uit het toenmalige pand in Urmond en verhuisde het bedrijf naar een groter onderkomen in Schipperskerk.

Enkele jaren later in 1990 werd dan uiteindelijk de eerste computer verkocht. "Een simpele, gewone PC en niks bijzonders” aldaar Math. De automatisering kwam op gang en sindsdien ging het als een vaart. Uiteindelijk groeide CCS uit tot een full service IT-bedrijf en werd tevens het opleidingsinstituut voor de digibeet en een vaste partner voor integratie van het UWV.

Jaren later gaf Math het stokje over aan zijn zonen Joep en Bram Cremers. Joep heeft inmiddels het familieschip verlaten, maar Bram wist de inmiddels benoemde C3 ict door de crisis van 2009 heen te trekken. En nu vele jaren later, verkoopt C3 ict natuurlijk nog steeds toebehoren voor computers, leveren ze nog steeds IT-maatwerk, maar hebben ze hun diensten uitgebreid met onder andere de onmisbare Cloud producten, camerabeveiliging, VoIP telefonie, hosting en webdesign. Een nieuwe tijd voor dit familiebedrijf, waarin vertrouwen, service en maatwerk in het DNA zit verweven.