VoIP heeft de toekomst

VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Het houdt in dat je toestel is aangesloten op het internet en dat je jouw bereikbaarheid via een online telefooncentrale in kunt stellen. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote voordelen zoals flexibiliteit en optimale bereikbaarheid. Met onze VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op meer locatie nodig. Je hebt als ondernemer alles zelf onder controle via onze online beheerportal én krijgt daarnaast volledige support.

Optimale bereikbaar
In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Flexibel en betrouwbaar
Onze telefonieoplossing schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.

Vriendelijk voor je portemonnee
Bellen via ons is zeer voordelig. Je betaalt natuurlijk alleen voor wat je nodig hebt. Een telecomoplossing met telefoonnummer en gebruikersaccount heb je al voor € 7,- per maand. En nee bij ons geen kosten voor een cloud centrale of service kosten voor je toestel.

Wat kan ons platform allemaal?

Het online telefonieplatform heeft eindeloze mogelijkheden om je eigen bereikbaarheid in te stellen. Middels onze online telefooncentrale kun je jouw bereikbaarheid instellen, je administratieve gegevens wijzigen en uitgebreide gesprek statistieken inzien. Daarnaast is het mogelijk om extra telefoonnummers, VoIP accounts of functionaliteiten toe te voegen. Ook het eenvoudig aanpassen van je openingstijden of welkoms melding is eenvoudig aan te passen.

Gratis functionaliteiten

  • Belgroepen meerdere toestellen tegelijkertijd over laten gaan
  • Voicemail naar email voicemailberichten worden naar je mail gestuurd, handig!
  • In de wacht zetten, ruggespraak, doorverbinden logisch!
  • Volledig online beheer om je bereikbaarheid in te stellen
  • Realtime statistieken en gesprekskosten daar houden we van
  • Mobiele app via mobiel met je zakelijk nummer bellen
  • Handige plugins waaronder klik-en-bel
  • Filters bepaalde telefoonnummers blokkeren of juist doorlaten
  • Naamherkenning weet welk bedrijf je belt, door een handige standaard koppeling

Wat zijn de kosten

Hosted VoIP wordt goedkoper naarmate er meerdere VoIP accounts worden afgenomen. Elke VoIP telefoon heeft een uniek VoIP account nodig. Zijn er bijvoorbeeld 5 medewerkers binnen het bedrijf? Dan zijn vijf VoIP-accounts nodig a € 3,50 per stuk.

1 - 4 collega's

€ 5,- per maand p.p.

5 - 19 collega's

€ 3,50 per maand p.p.

€ 2,50 per maand p.p.

Aanvullende Modules

C3 ict heeft een ruim aanbod van aanvullende VoIP modules voor VoIP telefonie. Dit betreffen de aanvullende diensten op onze VoIP accounts en Telefoonnummers. Alle modules kunnen los fgesloten worden wat een zorgt dat onze telefonie oplossing voor jou altijd op maat is. Je betaalt bij ons slechts eenmalig kosten voor het activeren van een module, hierna alleen onze lage prijs er maand.

Flexibel doorschakelen + filters (Gratis)

Met Flexibel Schakelen kan je de eindbestemming van je telefoonnummer direct aanpassen vanaf je computer. Doorschakelen naar je eigen mobiele telefoon of een andere vaste telefoon, is binnen enkele seconden geregeld. Deze dienst is gratis bij afname van een VoIP-account, anders € 3,- per maand.

Belgroepen, fallback en gespreksvalidatie (gratis)

Wil je dat er meerdere telefoons overgaan als een gesprek binnenkomt? Of wil je dat eerst nummer A en dan nummer B wordt gebeld? Eenvoudig in te stellen met belgroepen en routeringen via voip.c3ict.nl.

Online beheer + gespreksdetails (gratis)

Bij C3 ict kun je zelf online al je diensten realtime wijzigen, verwijderen en toevoegen via onze eenvoudige interface. Gratis en voor niets! Ook kan je gespreks- of factuurdetails bekijken.

Voicemail naar e-mail (gratis)

Je voicemail als e-mail ontvangen? Geen enkel probleem. Voicemailberichten worden als .WAV-bestand doorgestuurd naar jouw e-mailadres. Zo zijn je voicemails gemakkelijk gratis terug te luisteren via je PC en heb je altijd een backup.

Module openingstijden (5,- per maand)

Met de module 'Openingstijden' geef je zelf aan wanneer je bedrijf open of gesloten is. Met de combinatie van de modules openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail ben je binnen en buiten openingstijden gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant.

 

Module meldingen (5,- per maand)

"Welkom bij bedrijfsnaam", "U wordt doorverbonden met de regio Amsterdam" of "Voor spoed kunt u bellen met nummer 058-1234567". Bij C3 ict kan je gemakkelijk een melding toevoegen aan je nummer.

Module Keuzemenu (IVR) (15,- per maand )

Een keuzemenu wordt voornamelijk gebruikt binnen grotere organisaties. C3 ict heeft een eenvoudig te bedienen module waarmee je snel en simpel online je eigen keuzemenu kunt inrichten.

Module Wachtrij (Queue) (15,- per maand)

Erg druk op de lijn? Je kan je klanten niet direct te woord staan? Hiervoor is er de wachtrij oftewel queue-module. De klant staat keurig in de wacht tot er een medewerker beschikbaar is. Deze module is zowel in combinatie met VoIP als met vaste en mobiele eindbestemmingen te gebruiken.

Module Telefonisch vergaderen (conference) (5,- per maand)

Eenvoudig telefonisch vergaderen met je collega's of externen? Gebruik de module Telefonische Vergaderen. Een corporate functie voor een MKB prijs.

Module Netnummer- en Postcoderoutering (25,- per maand)

Met netnummerroutering worden gesprekken toegwezen aan de hand van het netnummer van de bellende klant. Op die manier krijgt iemand uit Amsterdam ook een medewerker van de vestiging in Amsterdam aan de lijn. De postcodegroepen en bijbehorende IVR meldingen kun je zelf eenvoudig aanpassen via een gebruiksvriendelijke webinterface.

Module HTTP-routering (25,- per maand)

De module HTTP-routering wordt voornamelijk gebruikt voor drie doeleinden: CRM-integratie, schakelen op basis van een externe database en het doormeten van online marketing campagnes (Google Analytics).

Module Meeluisteren (5,- per maand)

Meeluisteren met een collega om hem of haar te ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden? Gebruik de module meeluisteren.

Module Gespreksopname

Gespreksopname kan voor zowel inkomende- als uitgaande gesprekken ingeschakeld worden. Ook is deze module per individuele medewerker mogelijk. Je betaalt alleen € 0,005 per minuut per maand dat de opnames worden bewaard.

Module Fax naar mail

Fax compleet
Met Fax Compleet van C3ict kun je zowel faxen versturen als ontvangen per e-mail. Faxen kunnen per e-mail verstuurd worden door het te faxen bestand als een PDF-bijlage toe te voegen aan een mail. Het is tegenwoordig ook mogelijk om opmaak inclusief afbeeldingen te verzenden als fax. Daarnaast worden alle binnenkomende faxen afgeleverd in je e-mailaccount. Dit maakt het eenvoudig om binnenkomende en uitgaande faxen elektronisch te ordenen.

€ 10,- per maand

Alleen faxen ontvangen?
Met onze Fax naar E-mail dienst ontvang je al je faxen op je e-mail adres in de vorm van een PDF-bestand.

€ 5,- per maand

Alleen faxen verzenden?
Met onze “Mail naar Fax dienst” is het mogelijk om via een e-mail bericht te faxen. Deze dienst maakt een faxapparaat overbodig en biedt de mogelijkheid om faxen te versturen vanaf iedere gewenste computer. Dit kan door de te faxen pagina’s als PDF-bijlage aan een e-mail te voegen. Een andere optie is dat je de berichttekst van een e-mail bericht laat faxen, zogenaamd HTML faxen.

€ 5,- per maand