Remote Support

Verificatie is het controleren van een netwerkkabel om te zien of deze voldoet aan de basisspecificaties. Dit omvat het testen van de kabel op lengte, connectoren en geleidbaarheid. Verificatie is de meest elementaire stap in het kabelbeoordelingsproces en kan worden uitgevoerd met eenvoudige testinstrumenten.

Kwalificatie gaat een stap verder dan verificatie en evalueert de prestaties van een netwerkkabel onder belasting. Hierbij worden geavanceerdere tests uitgevoerd om factoren te meten zoals bandbreedte, signaalverlies, PoE en interferentie. Gekwalificeerde kabels voldoen aan strengere normen en zijn geschikt voor gebruik in kritische netwerktoepassingen.

Certificering is de hoogste graad van kabelbeoordeling en garandeert dat de kabel voldoet aan de normen van onafhankelijke testlaboratoria. Gecertificeerde kabels bieden de beste prestaties en betrouwbaarheid en zijn cruciaal voor gebruik in high-performance netwerken.

In samenvatting:

  • Verificatie: Controleert of de kabel aan de basisspecificaties voldoet.
  • Kwalificatie: Evalueert de prestaties van de kabel onder belasting.
  • Certificering: Garandeert dat de kabel voldoet aan de normen van onafhankelijke testlaboratoria.
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?