Remote Support

De cyberaanvallen van vandaag zijn snel. Zo snel zelfs dat 1-10-60 minuten wachten inmiddels verouderd is en geen effectief model meer is voor detectie, onderzoek en respons. Singularity XDR is het enige cyberbeveiligingsplatform waarmee moderne ondernemingen in real time actie kunnen ondernemen met een beter inzicht in de dynamische aanvalsmogelijkheden en AI-gestuurde automatisering.

 

Automate Endpoint Detection & Response

SentinelOne’s ActiveEDR is powered by patented Storyline technology that reduces threat dwell time by making EDR detection, investigation, and response operations far easier and far reaching with massive data retention horizons to 365+ days. The net result is easy and fast attack mitigation, long term EDR visibility, and recovery with minimal friction and minimal interruption.

Bekijk hieronder een introductie video van CentinelOne Singularity XDR.

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?