Waarom ESET?

ESET heeft meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van mensen zodat ze genieten van veiligere technologie.Onze software heeft lage belasting op hardware, maar hoge bescherming tegen malware.

ESET biedt antivirus software voor thuis en zakelijke gebruikers, met ingebouwde firewall en antispam beveiliging voor PC, Mac, Linux, Smartphones en Tablets.

De beveiligingsoplossingen van ESET hebben hun kwaliteiten bewezen aan kleine en grote bedrijven. Houder van het wereld record met het meeste aantal opeenvolgende VB100 Awards door Virus Bulletin, Meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd vertrouwen op ESET.

ESET Technologie

ESET’s bekroonde NOD32® Antivirus-technologie is innovatieve digitale beveiliging. Het wordt dagelijks bijgewerkt om u veilig te houden.

Wij bewaken uw ESET product

Wanneer u een ESET product heeft aangeschaft bij C3, dan bewaken wij uw ESET product door periodiek te controleren of uw installatie 100% goed functioneert.

C3 ict ESET Reseller

C3 | Cremers Computers is al jaren reseller van ESET producten. Door deze ervaring kunnen wij u adviseren in de keuze vaneen nieuw ESET product, als ondersteuning bieden bij een probleem van uw bestaand ESET product.

Wij helpen u graag het juiste ESET product te kiezen die past bij uw organisatie.

ESET NOD32 producten thuis

eset_vergelijk_2019
Eset Antivirus

Eset Internet Security

ESET NOD32 producten zakelijk

Eset Endpoint Protection Standaard
Eset Endpoint Protection Advanced
Eset Secure Business

Eset Secure Enterprise

Eset File Security